За предизвикателствата и позитивните страни да се развиваш в Смолян с Боян Караджов

 За предизвикателствата и позитивните страни да се развиваш в Смолян с Боян Караджов

"Apeĸcим Инжeнepинг EAД гр.Смолян е компания, която дaвa възмoжнocт на младите хора от Смолян и региона зa професионално paзвитиe на всеки, който иска да живее тук в родното място и същевременно да се реализира успешно в професионален аспект.

Пример за това е Боян Караджов, който работи в предприятието вече 20 години. Той е завършил във Физико-технологичен факултет към ПУ „П. Хилендарски“ Филиал гр. Смолян, катедра „Машиностроене и транспорт“. Бакалавър е по „Машиностроителна техника и технологии“. По-късно завършва и магистратура, специалност „Автомобилна техника“.

Започва работа в "Арексим Инженеринг" през 2004 г. като "Оператор на шприц машини - пластмасово производство". Година по-късно работи като шлосер инструменталчик, а след 2010 г. е назначен за "Ръководител на участък за поддръжка и ремонт на инструментална екипировка" в едно от най-големите производствени предприятия в региона.

"Харесват ми много неща във фирмата - атмосферата, колектива, работата която върша, както и възможността за надграждане и трупане на нови знания", сподели пред екипът ни Караджов.

Вижте още какво ни разказа Боян Караджов за удовлетворението от професионалната си реализация в родния град.

https://www.facebook.com/100059997318522/videos/657596459952538

Alternativxt

Вирни се горе