Връчиха тържествено дипломите на Випуск 2024 на ЕГ "Иван Вазов"-Смолян

Връчиха тържествено дипломите на Випуск 2024 на ЕГ "Иван Вазов"-Смолян

Връчиха тържествено дипломите на Випуск 2024 на зрелостниците от Езикова гимназия "Иван Вазов"-Смолян. Тържеството, което се проведе в Сесийната зала на Община Смолян уважиха обласният управител Захари Сираков, секретарят на Община Смолян Момчил Николов, председателят на ОбС Димитър Кацаров, началникът на РУО Смолян Никола Запрянов и др.

Вълнуващо приветствие поднесе директорът на елитната гимназия Надя Горанова, която благодари на всички и пожела на абитуриентите успешен старт в живота. Тя с удовлетворение сподели и резултатите на випуск 2024 от ДЗИ, които отново са повод за гордост.

Български език и литература /72 ученици/ - Мн. добър 4.87, 10 отлични оценки, от които две пълни шестици на Ирина Шопова и Петя Качакова, 12а клас

Английски език /48 ученици/ - Мн. добър 5.02, 12 отлични оценки, 5 пълни шестици на Елена Фисинска и Станислава Станчева от 12а клас, Маноела Давидова от 12б клас, Йоана Герджикова и Никола Михайлов от 12в клас

Пълна шестица на матурата по история и цивилизации постигна Ирина Шопова от 12а клас, която е отличничката на випуска. Тя поздрави присъстващите и благодари на всички - учители, родители, съученици и приятели.

Вижте видеото тук

Alternatie text

Alter text

Alternaive text

Alternativeext

Alternave text

Altnative text

Alternat text

Вирни се горе