T MARKET отвори врати в Смолян

T MARKET отвори врати в Смолян

Най-новият T MARKET отвори врати на 24.09.2024 г., дни след отбелязването на Независимостта на България, в гр. Смолян на адрес бул. България 4, ет. 1.

Магазинът е разположен на удобно място за жителите на града и околностите, предлагайки голямо разнообразие от стоки, включително пресни плодове и зеленчуци, млечни продукти, прясно месо, замразени храни, напитки и продукти за домакинството.

В деня на откриването магазинът изненада клиентите си с различни подаръци. Първите клиенти имаха възможност да спечелят атрактивни и вкусни подаръци от томболата ни със специалното колело на късмета. Посетителите на новооткрития магазин могат да се възползват и от допълнителни намаления на избрани стоки и цели групи продукти чрез лоялната програма на T MARKET с карта „благодаря“.

"С огромно удоволствие отваряме нашия първи магазин в гр. Смолян. Убедени сме, че ще предложим на местните жители един нов, удобен и изгоден начин за пазаруване," сподели Петър Павлов, CEO на Максима България.

С откриването на магазина в Смолян, се създават нови работни места в подкрепа на местната икономика и предоставяйки възможности за развитие на хората от Смолян и региона.

Работното време е всеки ден от 08:00 до 22:00 часа, като предлага удобство и качество за вашето ежедневно пазаруване.

Вижте повече специални оферти и промоции на https://tmarket.bg/.

Магазини T MARKET в България вече са 132, разположени в 78 малки и големи градове в цялата страна. Всички локации можете да видите тук: https://tmarket.bg/page/nashite-magazini

ЗА T MARKET

T MARKET е част от литовската компания MAXIMA GRUPE, лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика и значително присъствие в Полша. Максима България работи на българския пазар от 2005 г., като за 19 години успя да се превърне в една от водещите вериги магазини за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини T MARKET интензивно се разраства. Към момента за компанията работят над 2 700 служители, превръщайки T MARKET в един от големите работодатели в България.

Вирни се горе