Стартира ново издание на Бизнес академията за начинаещи предприемачи (BASE) в Смолян

Стартира ново издание на Бизнес академията за начинаещи предприемачи (BASE) в Смолян

Стартира ново издание на Бизнес академията за начинаещи предприемачи (BASE) в град Смолян. Това е безплатна обучителна програма по предприемачество в рамките на 13 седмици, с по една 3-часова лекция във всяка от тях. Участниците в програмата ще се запознаят с базовите умения за развиването на собствен успешен бизнес.

ЛЕКТОРИ: Лекциите ще бъдат проведени от ръководителите на програмата и нашите гост-лектори - предприемачи с доказан опит и експертиза по темата на лекцията. Предвиждат се и посещения на успешни бизнеси в региона.

УЧАСТНИЦИ: Програмата е безплатна и подходяща както за участници на идейно ниво на развитие на техния бизнес, така и за кандидати със съществуващ бизнес и реализирани продажби, които искат да подобрят своите основи в отделните сфери на предприемачеството. Също така не е задължително да имате идея за бизнес, за да участвате.

НАГРАДЕН ФОНД: При успешно завършване на програмата (с минимум 10 присъствия от 13-те събития), участниците получават сертификати. Те ще имат възможност също така да изготвят детайлен бизнес план и да го представят пред експертно жури, с възможност да бъдат наградени с част от наградния фонд от 10 000 лв.

КОГА: Програмата ще стартира на 14.09.2024 от 11:00 и продължава до 04.12.2024. Лекциите ще се провеждат в сряда след 17:30 ч. или събота. Детайлен график ще бъде предоставен при одобрение за включване в програмата.

Запишете се за участие като попълните формуляра тук: https://forms.gle/o8r91Bvmg9HFhcnX7

ОРГАНИЗАТОРИТЕ: Програмата се организира под ръководството на Асоциация на Българските Лидери и Предприемачи (ABLE) и финансирана от Фондация "Америка за България." В Смолян програмата се провежда от Сдружение "Нови хоризонти", в лицето на Надежда Митева и Мариана Баракчиева-Родер.

За въпроси не се колебайте и се свържете с нас по телефона +359893253318 Мариана или имейл base.smolyan@gmail.com

Alternati text

Вирни се горе