Съживи своята бизнес идея: Община Баните стартира конкурса „Млад предприемач“ с награда от 20 000 лева

Съживи своята бизнес идея: Община Баните стартира конкурса „Млад предприемач“ с награда от 20 000 лева

Община Баните дава 20 000 лева на най-добрата бизнес идея!

Община #Баните отправя предизвикателство към младите хора в региона, които мечтаят да стартират собствен бизнес. С новия конкурс „Млад предприемач на община Баните“, местната администрация предоставя уникална възможност за реализация на иновативни и обществено значими проекти, като най-добрият от тях ще получи финансиране в размер на 20 000 лева!

Конкурсът е част от Плана на община Баните за младежта 2024 и цели да подкрепи икономическата активност и кариерното развитие на младите хора. Той е насочен към младежи на възраст от 18 до 40 години с постоянна регистрация на територията на община Баните. Проектните предложения трябва да демонстрират оригиналност и иновативност, както и да допринасят за създаването на поне едно ново работно място за срок от три години.

Проектите могат да бъдат в различни сфери – независимо дали вашият проект е свързан с производство, услуги, творчество или нещо друго, вие имате шанс да получите подкрепа. Важно е проектът да бъде обществено значим и да отговаря на нуждите на местната общност. Подаването на проектни предложения е отворено до 16 септември 2024 г., като кандидатите трябва да представят своите идеи чрез формуляри за кандидатстване и план-бюджет, достъпни на уеб сайта на община Баните.

Всички проектни предложения ще бъдат разгледани и оценени от специално назначена комисия, която ще вземе предвид както административното съответствие, така и творческата и социална ефективност на проектите. Крайната цел е да се избере проект, който не само демонстрира иновативност, но и има потенциал да промени общността към по-добро.

„Този конкурс е от изключителна важност за развитието на нашата община. Чрез него искаме да насърчим младите хора да останат тук и да създават стойностни проекти, които ще допринесат за развитието на местната икономика“, сподели кметът на община Баните, Павлин Белчев.

Освен паричната награда от 20 000 лева, Община Баните ще предостави на победителя експертни консултации и наставничество. Това включва подкрепа при изграждането на бизнес стратегия, финансово планиране и маркетинг, с цел да се гарантира успешното стартиране и дългосрочно развитие на проекта.

Не пропускайте възможността да станете част от новата вълна на млади предприемачи в региона. Кандидатствайте сега и направете първата крачка към успеха!

Вирни се горе