Празникът на Рудозем и Денят на Миньора ще се проведе в дните от 13 до 17 август

Празникът на Рудозем и Денят на Миньора ще се проведе в дните от 13 до 17 август

Празникът на Рудозем и Денят на Миньора ще се проведе в дните от 13 до 17 август с богата програма за жителите и гостите на града.

13 август е обявен за Ден на спорта и забавата с аниматорско парти с Чочо и творчески занимания за деца в Спорната зала.

На следващата вечер (14 август) ще има лятно кино поз звездите в центъра на Рудозем с прожекция на филма Пулсът на танца.

Фолклорна фиеста с читалища ще се погрижи за веселбата на 15 август, а вечерта фолклорната певица Нина Иванова ще поздрави публиката с благозвучието си.

Следва концерт на поп-фолк звездата Ивайла, а след нея музикалната програма продължава с талантливия изпълнител Мирослав Тросков.

От 15 до 17 август на градския стадион в Рудозем ще се проведе и футболен турнир за деца “Купа Южна България – град Рудозем”.

На 16 август местни читалища ще вдигнат настроението, след което е време за фолклорна забава с обичания певец Николай Славеев

Вечерната програма ще продължи с официално откриване на празника и тържествено слово от кмета на Община Рудозем инж. Недко Кулевски и приветствия от гостите.

На сцената в Рудозем ще излезе Криско, който ще изпълни хитовете си, а след него идва поп-фолк парти с голямата звезда Емануела. Вечерта ще завърши с празнична заря по случай празника на Рудозем.

На 17 август ще има концерти на самодейни състави и изпълнители, фолклорно веселие със Златко Кафеджиев и неговия оркестър, последвано от хоро на мегдана в Рудозем.

Вечерта на сцената ще излезе поп-фолк певицата Данна, а музикалната фиеста ще продължи с песните на Джордан.

Закриването на празника ще бъде с гръцките хитове на изпълнителя Аристос.

Община Рудозем кани всички настоящи, бивши жители и гости на празника си!

Alternave text

Вирни се горе