Площад 14 стартира с Политически ходове: шах с Михал Камбарев

Площад 14 стартира с Политически ходове: шах с Михал Камбарев

Днес ви каним да изиграете партия шах с Михал Камбарев на Стария център в град Смолян. Заповядайте да се включите в нашата инициатива и да обсъдим важните въпроси за нашето бъдеще, докато се наслаждаваме на тази велика игра.

Михал Камбарев, ще покаже как политиката може да бъде като шахмат – игра на стратегии и мъдрост. Шахматът е една от най-великите игри за всички времена, учейки ни на ценности като търпение и уважение. В живота и политиката, както и в шаха, е важна както краткосрочната, така и дългосрочната стратегия. Умението да се следва конкретен план и стъпките в него в тяхната последователност е ключово за успеха.

Ние от коалиция "Продължаваме Промяната-Демократична България" знаем накъде отиваме и вярваме, че пътят и крайната цел зависят само от нас. Рокадата не винаги е най-добрият ход, въпреки че понякога изглежда най-лесният и печеливш вариант. Ние знаем, че внимателното планиране и постоянството са ключови за постигането на устойчиви резултати.

Гласувайте с номер 14 на 9 юни и дайте своя глас за промяна! Нека заедно направим ходовете, които ще доведат до по-добро бъдеще за всички нас.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе