Пампорово обяви промоция на лифт картите за ски сезона до края на октомври

 Пампорово обяви промоция на лифт картите за ски сезона до края на октомври

Курортът Пампорово пусна в предваритена продажба на преференциална цена лифт карта Select, както и сезонни лифт карти за предстоящия ски сезон.

Промоцията е в сила до 31 октомври на pamporovo.me

Вземи карта Select за половин, 1, 2, 3, 4, 5, 6 или 7 последователни дни на специална цена от 82 лева на ден за възрастен.

Добре познатите ски карти Select са без фиксирани дати за стартиране на ползването им, а клиентите сами избират кога да ги ползват в рамките на зимния сезон.

Те могат да бъдат закупени на промо цена до края на октомври и дават възможност за финансова предвидимост и резервиране на зимна почивка на възможно най-ниска цена.

Активирането им става с първото преминаване, през който и да е турникет в ски зоната, в рамките на предстоящия зимен сезон и важат за последователни дни в зависимост от вида на картата.

Лифт картите могат да се закупят или презаредят през уеб магазина на webshop.pamporovo.me, а получаването им става през pick-up устройствата, картоматите или на касите в курорта.

Всички закупили лифт карта за ски зона Пампорово ще могат да ползват като бонус ски зоната на Чепеларе, когато е отворена.

Възможно е да бъде закупена и ски карта Неделя сутрин Select, която важи за ползване в ден неделя от 08:45 до 12:45 часа, без предварително фиксирана неделя.

С нея напускащите в края на уикенда гости на Пампорово могат да използват пистите до последно, преди освобождаване на хотела.

На същия принцип с две стъпки на цени могат да се закупят и двата вида сезонни лифт карти – сезонна за делнични дни и сезонна без ограничения.

Вирни се горе