Най-модерните цветове за сандали на платформа - 4 предложения за лятото

Най-модерните цветове за сандали на платформа - 4 предложения за лятото

Елегантни, модерни, спортни, с бунтарска визия или пък женствено излъчване, минималистични или пък с безброй декорации, сандалите на платформа са в толкова много дизайни, сред които да откриете подходящите за вас. Те повдигат самочувствието, дават удобство и привличат погледите през топлите летни месеци, когато всички жадуват слънце и море. Изразете своя стил с подходящ за вас, вашия натюрел, лайфстайл и гардероб чифт и се обуйте правилно и по вашия начин с актуално фешън решение. Ето кои са най-модерните цветове за сезона за сандалите на платформа, според модните редактори.

Бели сандали на платформа

Има ли по-подходящ за лятото цвят от нежното бяло? Изберете любимите си модели бели сандали на платформа, които винаги ще са готови да ви обуят подходящо за горещи морски приключения, градски разходки, пътувания и каквото още сте планирали за деня и вечерта. За по-специалните моменти, изберете елегантен чифт с изискано излъчване, който ще ви повдигне високо, но и ще ви даде комфорт. За ежедневно удобство и лежерна визия, изберете по-равен модел, който макар и с висока подметка ще е още по-удобен и ще ви издигне на ново ниво, допълвайки идеално любимата ви лятна рокля или шорти. За вечерни рандевута, барове, дискотеки, танци, разчитайте на готин модел с каишки и защо не - декорации. Опитайте и открийте любимите си комбинации бели сандали на платформа плюс готино лятно облекло.

Черни сандали на платформа

В абсолютната класика за обувките черния цвят, тези готини сандали са винаги готови да ви обуят с лесен за съчетаване цвят. Изберете модел с подходяща за вас визия. Тя може да е както по-изчистена и минималистична, така и спортна, украсена с модерните капси и други декорации или пък агресивна и безкрайно висока. Класически черни сандали на платформа са универсално решение, което се съчетава идеално както с любимата ви феерична рокля, така и с къс летен гащеризон, модерните костюми с къси панталони и лятно сако, така и с пола или пък класически джинси в любим цвят. Играйте на сигурно с черни сандали на платформа и се радвайте на комфорт и лесен избор на обувки, който пести време и чудене.

Бежови и златни сандали на платформа

Другите цветове, на които можете да разчитате и това лято, са златните и бежови сандали на платформа. Изберете готини модели, които включват каишки, верижки, различни детайли, които правят обувките по-интересни. Обичате ресни и пискюли? Открийте такъв модел. Разбира се, освен елегантен или гладиаторски стил модел, винаги можете да заложите и на излъчване тип градски номад, което е максимум удобно за носене и ще ви осигури часове усмивка, независимо какво ви очаква през деня. Вижте и моделите в нежно синьо и други пастелни тонове, които също са на гребена на модната вълна, както и други цветни решения като портокал или пък модерната праскова, също присъстващи в асортимента дамски сандали на платформа, на място и онлайн в магазини ССС. Кой е следващият чифт, който ще ви отличи това лято, ще сгрее настроението и визията ви? Избирате вие!

Вирни се горе