„Колите на Смолян“ събраха над 7 хил. лв. на благотворително дрифт шоу за операция на младеж в Тайланд

„Колите на Смолян“ събраха над 7 хил. лв. на благотворително дрифт шоу за операция на младеж в Тайланд

Благотворителна акция, организирана от „Колите в Смолян“, събра 7621 лева за болния Георги Маринов. На полигона в село Полковник Серафимово се включиха близо десетина автомобила, а шофьорите показаха майсторски изпълнения с тях. Младежката организация „Колите в Смолян“ от 2016 година провежда подобни мероприятия изключително с благотворителна цел.

Събраната по време на шоуто сума ще бъде преведена по сметката на Георги. Той е на 22-години с частично прекъсване на гръбначния стълб вследствие на катастрофа през 2021 година. Шансът му да се възстанови е да направи операция в Тайланд, необходимата сума е 350 хил. лева, която е непосилна за семейството.

„Колите в Смолян“ с главни организатори Диан Кинанев и Любомир Гайдаров благодарят на всички присъствали на днешното благотворително събитие което събра сумата от 7621,70лв. за Георги който се нуждае от подкрепа за операция в Тайланд. За пореден път показахме, че родопчани сме хора с огромни сърца и винаги сме готови да помогнем! Специални благодарности на всички дрифтъри забавлявали публиката, както и на господин Пачелиев че ни предостави за пореден път полигона за мероприятието! Ако сте нямали възможност да присъствате, но искате да го подкрепите, може да го направите по банков превод, посочват организаторите.

Вирни се горе