Как да носим мъжка тениска стилно с различно облекло?

Как да носим мъжка тениска стилно с различно облекло?

Модните тенденции постоянно се менят. Едно обаче остава непроменено за мъжете - тяхната лоялност към тениските. Добрата новина е, че мъжка тениска може да се носи по много начини. С доза съобразителност може да я адапартирате към различни стилове облекло.

Модните тенденции постоянно се менят. Едно обаче остава непроменено за мъжете - тяхната лоялност към тениските. Добрата новина е, че мъжка тениска може да се носи по много начини. С доза съобразителност може да я адапартирате към различни стилове облекло.

Как да нося мъжка тениска всеки ден?

Този въпрос, особено със затоплянето на времето, става все по-належащ. Има няколко идеи, които ще ви помогнат да носите мъжка тениска по разнообразен начин, без това да прави стила ви на обличане скучен. Можете да изберете модел с кръгло или V-образно деколте. И двата варианта са подходящи за всякакви случаи и ще отговорят на потребността ви да сте перфектно облечени сутрин само за няколко минути. Класически избор за мъж е комбинацията от бяла тениска и сини дънки. Тя всъщност много често присъства в киното. Вечна е и ще направи визията ви готина и свежа. Можете да я използвате за бизнес среща в свободен делови стил или пък за излизане с приятели на по кафе. Задължително условие тук е мъжката тениска да и дънките да стоят добре. Те не бива да са развлечени. Ако търсите повече елегантност, съчетайте някоя от стилните мъжки тениски Guess с чифт класически панталони и стилна риза. Този тоалет е по-сдържан. Супер решение за делнични дни. Споменахме риза, нека я използваме още веднъж. Този път обаче в комбинация с панталон чинос и прилепнала по тялото мъжка тениска. Тук може да опитате да се придържате към монохромност или да внесете малко разчупено настроение с модел с мотиви по последен писък на модата, каре или райе.

Ако искате да се придържате повече към елегантния стил на обличане, съчетайте мъжките тениски в гардероба си цветово с любимо сако или блейзър. Тази комбинация е подходяща за офиса.

Alteext

Мъжка тениска с кръгло или V-образно деколте?

Най-популярните мъжки тениски са с кръгло или V-образно деколте. Първите са най-често носените. Те придават на раменете визуално по-голяма широчина. Когато искате да изглеждате по-небрежно, заложете на мъжка тениска с V-образно деколте. То насочва вниманието на околните към областта на шията.

Бяла или разноцветна мъжка тениска?

Едноцветните мъжки тениски, каквито са белите, са отлична основа за различен стил облекло. Същевременно разноцветните, раираните, карираните и тези с принтове също имат своите предимства. Изборът на такива тениски на пазара е голям и често е свързан с конкретна марка и актуални послания за сезона. Когато купувате нови модели за гардероба си, препоръчваме при всички положения да заложите на високо качество на материята. По този начин ще разполагате с добре изглеждаща дреха, която устоява на поредното пране и не губи цветовете си. Бялата мъжка тениска е универсална и можете да я комбинирате по различни начини. Ако сте се спрели на блейзър, нека е с допълващ цвят. Добавете още втален панталон или дънки с тъмен цвят. Към този тоалет ще вървят добре аксесоари като колан и часовник. Те ще придадат на визията ви нужната нотка индивидуалност. Черните тениски са класика за делова среда, а цветните са възможност да разнообразите стила си. Цветовете може да варират според сезона и повода. За топлите месеци предпочитани са светлите мъжки тениски. Моделите с шарки, принтове и райета са страхотен избор за ежедневието. Тяхната оригиналност изисква съчетаване с панталон или шорти в неутрален цвят.

Вирни се горе