Джевджет Чакъров от Мадан: Повече от потребно е да има редовно правителство

Джевджет Чакъров от Мадан: Повече от потребно е да има редовно правителство

Повече от потребно е да имаме редовно правителство да се решават проблемите и да заработи Плана за възстановяване и устойчивост и Европейските програми, каза пред журналисти в Мадан председателят на ДПС Джевджет Чакъров. Той пристигна в Мадан за разширено заседание на Областния съвет на ДПС – Смолян.

„Ще се виждаме навсякъде с хората, да ги чуем, да видим какви проблеми ги вълнуват. А всички знаем, че има огромни потребности, продължаваме да бъдем най-бедната страна в ЕС. И дано и предстоящите избори да минат по най-добрия начин, за да има политическа конфигурация, която да предпостави създаването на правителство, което да работи наистина за хората, за всички нас. Да имаме политическа предвидимост, стабилност. Повече от потребно е да имаме редовно правителство, за да се решават проблемите, да заработи Плана за възстановяване и устойчивост, европейските програми. Да има по-добър живот, тези широки души в Родопите заслужават по-добър живот“, каза Чакъров.

Той отбеляза, че носи специални поздравления и най-добри пожелания от почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган, като благодари за подкрепата, която има за него от цялата страна. Всички подкрепяме нашия почетен председател д-р Ахмед Доган – визионера, изключителния лидер и политик, не само в България, признат и в Европа. с неговия принос като либерал. Знаете, че той е удостоен с медал за принос в развитието на либерализма и е един от най-утвърдените либерали.

По повод декларацията за отнемане на имунитета на Делян Пеевски, председателят на движението Чакъров заяви: „Декларацията е качена по сайтовете, няма какво да добавим. Беше обсъдено с цялата група, всички 25 от автентичната група на „ДПС без Пеевски“.

Вирни се горе