Д-р Красимир Събев: Ние от ГЕРБ-СДС с нетърпение ще очакваме вашия глас, който вярвам, че с делата си сме заслужили!

Д-р Красимир Събев: Ние от ГЕРБ-СДС с нетърпение ще очакваме вашия глас, който вярвам, че с делата си сме заслужили!

Уважаеми съграждани,

Заставам пред вас с открито лице и сърце да ви призова да подкрепите ГЕРБ-СДС в предстоящите избори с № 22 в бюлетината за Народно събрание и Европейски парламент!

Кампанията приключи. За нашия отбор тя бе изключително интересна и ползотворна. Срещнахме се и разговаряхме с хиляди родопчани. Поехме доста ангажименти, но само такива, които можем да изпълним. Не се поблазнихме от факта, че социологическите проучвания ни дават сериозна преднина, за да разхвърляме обещания на килограм. Не е в стила ни. Ние се водим от убеждението, че човек трябва да е премерен както в действията, така и в приказките си. И да е отговорен за това, което казва и прави, защото ние не сме партия еднодневка.

Ние и сега, и занапред ще бъдем до вас, за да решаваме заедно проблемите, които възникват - с грижа, човечност, отзивчивост, на каквато винаги сте разчитали в наше лице.

Екипът ни е съставен от изключително стойностни хора и аз съм горд да застана пред тях като водач. И никак не е нескромно да кажа, че нашата листа е най-качествена. Всеки от моя отбор се е доказал като професионалист в своята сфера, като почтен и достоен човек. Всеки от нас носи тежестта на своята отговорност пред вас и никога не би ви подвел. Може да разчитате на това!

След два дни сме призвани да дадем своя решаващ за съдбата на народа ни вот. Моля ви, бъдете свръх активни, агитирайте за подкрепа не само за нас, убедете вашите познати и близки да гласуват по съвест. Нека не се лишават от своето демократично право да посочат пътя, по който искат да се развива България! Страната ни се нуждае от всеки от вас, за да тръгнем уверено напред!

Ние от ГЕРБ-СДС с нетърпение ще очакваме вашия глас, който силно вярвам, че с делата си сме заслужили!

Подкрепете нашият чудесен отбор с №22 в бюлетината! Аз ще бъда близо до вас, както досега! За стабилна България в сигурна Европа!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вирни се горе