Д-р Красимир Събев, ГЕРБ-СДС: Да дадем цялата отговорност на един политически субект, не друг да управлява за наша сметка!

Д-р Красимир Събев, ГЕРБ-СДС: Да дадем цялата отговорност на един политически субект, не друг да управлява за наша сметка!

За пореден път съм пред вас и бих искал да заявя, че ГЕРБ е политическата партия, която ще поеме управлението на страната – това показват и социологическите проучвания. Крайно време обаче е да дадем цялата отговорност на един политически субект, не друг да управлява за наша сметка, заяви пред жители на Неделино водачът в листата на ГЕРБ-СДС д-р Красимир Събев.

Пред множеството на площада той представи своя отбор.

„Преди два дни се видях с Бойко Борисов и той ми каза: "Докторе, кажи на хората, че ако сме първа политическа партия, колкото повече представители имаме, толкова по-адекватно ще носим цялата политическа отговорност, като ще има много ясно разпределение на отговорността спрямо процента гласове. Не както стана в 49-то Народно събрание - ние сме първи, направихме една сглобка, а други управляваха за наша сметка". Нашите цели и приоритети са много ясни, добре описани в програмата ни. И за да изпълним всичко, трябва да сме първи на изборите, а за Смолян да бъдем двама депутати от ГЕРБ“, посочи д-р Събев.

Според него трябва да се сложи край и на изборната спирала, и на дълговата спирала, в която е вкарана държавата в последните три години.

„Нека сме много активни на изборите, за да не се виждаме наесен пак по този повод, а само за да решаваме проблеми, които са на дневен ред“, призова той.

Д-р Събев допълни, че в листата на ГЕРБ-СДС има млади, образовани, нахъсани хора, които имат желание да помагат на управлението със своята енергия.

„Ако не успеем да съставим дългосрочно правителство, пак ще се питаме защо натрупахме още дългове“, добави водачът в листата.

Той даде дума, че съвестно ще представляват целия регион, не определена категория хора.

„Аз чувствам дълг към това място. Възпитаван съм да обичам, уважавам и ценя Родопите и родопчани. Смятам, че мога да бъда полезен със знания, енергия и хъс“, посочи кандидатът за депутат Тодор Батков-син.

За последните 45-50 дни той обиколи няколко пъти цялата област. Посети дори села и места, в които кандидат не беше стъпвал досега.

„За мен е важно да се запозная с проблемите и на всеки от тях да предлагаме конкретно решение. В община Неделино и на много други места основният проблем е липсата на работни места. Това ще бъде приоритет за нас в следващото народно събрание. За тази цел обаче трябва да инвестираме в инфраструктура, в качество на живот, в пътища, ВиК, пречиствателни станции. Това са базисни условия, за да се привлекат инвеститори, които да създадат работни места“, допълни той

„Това ще са мои лични приоритети и с подкрепата на д-р Събев, при достатъчна подкрепа от ваша страна, смятам, че можем да ги реализираме. Затова ви призовавам на 9 юни да гласувате с №22, за да обърнем тенденцията в Родопите и младите хора да искат да остават по родните места“, подчерта Батков.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Alternatext

Aernative text

Alterative text

Alternative tet

Вирни се горе