Асим Адемов, кандидат за ЕП: Безспорно най-разпознаваем политически лидер от България в Европа е Бойко Борисов

Асим Адемов, кандидат за ЕП: Безспорно най-разпознаваем политически лидер от България в Европа е Бойко Борисов

Ние минахме през много труден период в последните три години - изчегъртваха ни, арестуваха лидера ни, правиха всичко възможно да ни стопят, да ни няма. И съм убеден, че само ГЕРБ можеше да оцелее при този масиран натиск, както и стана. Виждате колко партии изгряват и си отиват. ИТН спечелиха - няма ги, БСП от основен наш опонент се сринаха на 8-9%, ПП са пътници. Казаха, че искат да пътуват, ще ги изпратим да пътуват по живо, по здраво, но ние сме тук. Ние продължаваме да сме на върха. Спаси ни това, че сме единни, не се огънахме. И по същия начин трябва да продължим, заяви пред жители на Девин Асим Адемов – кандидат на ГЕРБ-СДС за член на Европейския парламент.

Той подчерта, че след този толкова труден период, след толкова изпитания ГЕРБ пак е онази сила, която беше. „ГЕРБ е на път да си възвърне победа, каквато отдавна не сме имали - с голяма разлика, с толкова депутати, че да състави правителство с 4-годишен мандат. По думите на Адемов тези 3 г. са абсолютна загуба за България - която и сфера да вземем, щетите са тотални. Нанесена е щета и върху авторитета на България „Ако имаме над 80 депутати, ще се прекършат амбициите на нашите опоненти. Хората се убедиха, че с тези нескопосани експерименти доникъде няма да стигнем. Искат да заложат на сигурното, а сигурното е ГЕРБ. При нас има предвидимост“, подчерта кандидат-евродепутатът.

Той сравни последните 3 години със закъсала в калта кола - много газ и превъртане на гуми, но колата си остава на едно място. „Не всичко, за което се борим, ще стане, но много битки можем да спечелим в Европейския парламент, а безспорно разпознаваем политически лидер от България в Европа е Бойко Борисов. Той се ползва с невероятно уважение, което се пренася и върху държавата ни“, посочи Асим Адемов. По думите му подкрепата за ГЕРБ на евроизборите е от значение, за да имаме силна група в ЕНП. „Много е важно да се гласува и за евролиста, за да заработи веригата Правителство – Европарламент“, уточни той.

Според водача в листата на ГЕРБ-СДС за Област Смолян д-р Красимир Събев сплотяването в редиците на ГЕРБ е сигурен знак, че ще победим. „Когато много хора работят в една посока, успехът е винаги налице. Затова моят призив е всички да се стегнем и съм сигурен, че в Девин отново ГЕРБ ще е първа политическа сила. С екипа, който водя, работим за обща кауза - победа на ГЕРБ. За мен е ясно, че ще бъдем първи, въпросът е на областно ниво да постигнем два мандата този път, а на национално - дългосрочно правителство“, обясни д-р Събев. От многото си срещи в тази предизборна кампания изводът му е, че всички чакат от народните представители резултат. „Хората искат да вършим работа и тя да е с конкретно въздействие върху живота им. В същото време стана ясно на повечето, че 3-годишното безхаберие трябва да се спре. Призивът ми е за по-голяма изборна активност“, каза Събев.

Кандидатът за народен представител Тодор Батков-син заяви, че смята да направи всичко възможно, за да оправдае доверието, с което е натоварен. „Държа да подчертая, че аз нито съм тук случайно, нито съм тук за малко. Моята основна цел в тази кампания е да вдъхна вяра на хората, че нещата могат да тръгнат в правилна посока. Много хора са обезверени, чувстват се забравени. За мен е важно да им дадем светлина, да повярват, че нещата могат да тръгнат в правилна посока. Факт е, че през последните 3 години ситуацията в област Смолян е трагична. Усвояването на евросредства е под всяка критика. Вниманието от централната власт към областта е почти нулево. Ние можем да променим това. Първо обаче трябва да се гласува“, подчерта Батков. Той е фокусиран изцяло в подобряване на стандарта на живот чрез инвестиции в инфраструктура, здравеопазване, образование. „Целта е Смолянска област да се отвори към България и към Европа, да се създаде конкурентна среда с добре платени работни места и младите да спрат да бягат. Затова трябва да мобилизираме повече хора да гласуват, включително и които не са гласували за ГЕРБ досега. Аз съм гражданска квота, но ГЕРБ е единствената партия, която ще ми даде лостовете, чрез които да изпълня своите ангажименти. И нека върнем вярата на хората в изборния процес!“, призова той.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Alternativext

Alternive text

Alteative text

Вирни се горе